HSE – osa Infratekin DNA:ta

Työskentelemme Infratekissä systemaattisesti HSE-asioiden parissa. Noudatamme turvallisuutta kaikessa työssämme. Infratekin tavoite on 0 tapaturmaa.

- HSE on ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessäni. Kun yhtiön HSE-asiat ovat kunnossa, ne vaikuttavat myönteisesti myös moneen muuhun asiaan, sanoo konsernijohtaja Lars Bangen.

- Infratekin asiakkaat asettavat yhä tiukempia turvallisuus- ja ympäristövaatimuksia. Meidän tulee vastata niihin, jotta pystymme myös tulevaisuudessa kilpailemaan alalla. - On hienoa hyvä, että HSE:stä on tullut osa kulttuuriamme. Kaikki Infratekin päälliköt raportoivat sattuneista tapahtumista ja asiat otetaan vakavasti. Samoin jokainen työntekijämme on vastuussa HSE-ohjeiden noudattamisesta jokapäiväisessä työssään. Infratekin tavoite on nolla tapaturmaa. Emme ole saavuttaneet sitä vielä, mutta teemme kaikkemme sen eteen, sanoo Bangen.

alt

Kuvassa alkaen vasemmalta: Asentaja Mats Torvik, päätyösuojeluvaltuutettu Roger Andre Hansen, konsernijohtaja Lars Bangen, laatu- ja kehityspäällikkö Inge Alme sekä asentaja Øyvind Gaute Jensen tekemässä havainnontikierrosta.

Turvallisuus

Osana tavoitettamme olla HSE-asioissa mahdollisimman hyvä, Infratekissä työskentelee konsernin yhteinen laatu- ja kehityspäällikkö Inge Alme. Hänellä on kokonaisvastuu koko konsernin HSE-asioista.

- Infratekissä tehdään uskomattoman paljon turvallisuuden eteen. Haluamme, että jokainen pääsee töistä turvallisesti kotiin joka päivä. Meillä on käyttäjäystävällinen järjestelmä HSE-raportointiin ja riskianalyysit ovat tärkeä osa toiminnan suunnittelua. Hyvin toimivan järjestelmän kanssa yhtä tärkeää on se, että HSE-asiat ovat on jokaisen selkäytimessä ja osa yrityskulttuuriamme, sanoo Inge Alme.

Infratekillä on HSE-päällikkö myös jokaisessa maassa, jossa toimimme; Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. – He käyvät usein työmailla ja ovat tärkeä tuki työntekijöillemme sekä auttavat myös toimittajiamme seurannassa. HSE-työtä ei voi tehdä vain työpöydän ääressä. Teemme myös havainnointikierroksia, joihin lisäksemme osallistuvat työturvallisuusvaltuutetut ja -päälliköt, sanoo Alme.

Infratekissä toimii lisäksi turvallisuustoimikunta, joka käsittelee tapahtumat, joista on aiheutunut vakavia henkilövahinkoja, suuria ympäristövahinkoja, merkittäviä taloudellisia tai aineellisia tappioita; sekä tapauksia, joissa pienet tapahtumaketjun muutokset olisivat voineet aiheuttaa vakavia seurauksia.

alt

Infratek Norjan HSE-päällikkö, Stein Olav Lervik (oikealla), Statnettin Skaidin laitoksella Finnmarkissa, yhdessä asentaja Odd Agnar Drivvollin (keskellä) ja Statnettin turvallisuuspäällikön Knut Hågensenin kanssa.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...