Tutustu henkilöstöömme

 • Ellen Beate Wethal
  Ellen Beate Wethal

  Kuinka kauan olet työskennellyt Infratekissä?
  Olen työskennellyt alalla 26 vuotta. Aloitin Oslossa Lysverker’ssä ja sen jälkeen olin töissä Oslo Energillä, Bay Energinetissä ja Hafslundilla. Infratekiin siirryin vanhana työntekijänä kun firma perustettiin.

  Mitä teet työksesi?
  Työskentelen kirjanpitäjänä Infratek ASAssa, jossa olen vastuussa mm. saapuvien laskujen käsittelystä ja maksatuksesta sekä täsmäytyksistä.

  Miksi Infratekissä on hyvä olla töissä?
  Viihtyvyys on minulle ratkaiseva tekijä töissä lisäksi minulla on palkkahallinnon ja kirjanpidon osastolla monia mukavia työtovereita ja meillä on erittäin hyvä työympäristö. Mielestäni on ollut mielenkiintoista olla mukana siirtymässä Halfslundilta Infratekiin ja jännittävää olla osana rakentamassa yhtiön omaa kirjanpitojärjestelmää.

 • Heidi Salonen
  Heidi Salonen

  Kuinka kauan olet työskennellyt Infratekissä?
  Aloitin kesäkuussa 2009 oltuani yhden lukukauden täällä työharjoittelussa osana ammatillista koulutustani. Ennen kuin kouluttauduin sähkövoimateknikoksi, työskentelin useilla eri aloilla ja opiskelin mm. käyttäytymistieteiden filosofian kandidaatiksi.

  Mitä teet työksesi?
  Toimin käyttöinsinöörinä suurjänniteverkossa. Työskentelen kytkentöjen, käytön ja ylläpidon parissa Tukholman alueen sähköasemilla. Toimin myös palohälytys- ja sammutusjärjestelmien osaprojektinjohtajana. Lisäksi teen sähköturvallisuustarkastuksia.

  Miksi Infratekissä on hyvä olla töissä?
  Työ on vaihtelevaa, liikkuvaa ja laaja-alaista. On hienoa, että on mahdollisuus työskennellä eri aloilla ja kokeilla uusia asioita konsernin sisällä, jottei tarvitse vaihtaa työpaikkaa kehittyäkseen työssään.

 • Jukka Kesälä
  Jukka Kesälä

  Kuinka kauan olet työskennellyt Infratekissä?
  Aloitin työni 34 vuotta sitten Imatran Voimassa, josta sittemmin tuli Fortum. Infratekissä olen olen ollut töissä yhtiön perustamisesta asti. Ensimmäiset 31 vuotta työurastani työskentelin sähköasentajana.

  Mitä teet työksesi?
  Nykyään toimin työnjohtajana projekteissa. Työni pitää sisällään mm. töiden järjestelyä, asennustavaran hankintaa, tarjouslaskentaa ja raporttien laadintaa. Työhöni kuuluu myös projektin työturvallisuuden seuranta.

  Miksi Infratekissä on hyvä olla töissä?
  Minulla on pitkä työhistoria yhtiössä ja minulla on ollut mahdollisuus kehittää itseäni työn lomassa. Siksi en näe mitään syytä vaihtaa työpaikkaa. Olen mielelläni töissä Infratekissä.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...