Uutena työntekijänä Infratekissä

Meillä on Infratekissä käytössä kaikkia uusia työntekijöitä koskeva perehdytysohjelma. Tavoitteena on varmistaa, että kaikki uudet työntekijät perehdytetään yhtenäisellä tavalla yrityksen toimintaan. Täältä voit katsoa lyhyen videon siitä, mitä uudelta Infratekiläiseltä odotetaan.

Pohjoismaissa yli kaksi miljoonaa ihmistä on riippuvaisia työstä, jota teemme asiakkaillemme joka päivä. Toimitamme monia eri palveluita sähkönjakelun, rautatiejärjestelmien, kuituverkon, kaukolämmön, valaistuksen ja huipputeknisten turvajärjestelmien aloilla. Yhteistä Infratekin työntekijöille on se, että me kaikki vaikutamme joko suoraan tai välillisesti yhteiskunnan kriittiseen infrastruktuuriin.

Infratekin uusi työntekijä saa perehdytysohjelmassa perustietoa kaikille Infratekin työntekijöille yhteisistä osa-alueista. Tämä kattaa muun muassa konsernin historian, vision ja arvot, ympäristö-, työturvallisuus- ja laatuperiaatteet,  eettiset ohjeet ja ylipäätäänkin tietoa, jota tarvitsemme joka päivittäisessä työssämme.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...