Hallitus

 • Bård Mikkelsen
  Bård Mikkelsen
  Hallituksen puheenjohtaja

  Bård Mikkelsen on toiminut toimitusjohtajana seuraavissa yrityksissä: Widerøen (1988-1997), the Ulstein Group (1997–1999), Oslo Energi Holding (1999–2001) ja Statkraft (2001–2010). Mikkelsen on opiskellut norjalaisessa kauppakorkeakoulussa sekä suorittanut MBA-tutkinnon Ranskassa INSEADissa.

  Hän on toiminut aikaisemmin seuraavien yhtiöiden hallituksissa: Cermaq ASA (puheenjohtaja), E.ON AG, Store Norske Spitsbergen Kulkompani (puheenjohtaja) ja Luftfartsverket/Avinor. Tällä hetkellä hän on mukana seuraavien yhtiöiden hallituksissa: Havyard ASA (puheenjohtaja), Clean Energy Invest (puheenjohtaja), Powel AS, Fred Olsen&Co Ganger Rolv/Bonheur, Steinsvik AS sekä Saferoad AS.

 • Carl Johan Falkenberg
  Carl Johan Falkenberg
  Hallituksen jäsen

  Carl Johan Falkenberg on sijoitusneuvonnan ammattilainen ja työskentelee Triton Advisersilla Ruotsissa. Hän on työskennellyt myös Credit Suissella Lontoossa sekä ABB:llä Zurichissä. Hänellä on Business Administration -tutkinto Tukholman yliopistosta. Carl Johan Falkenberg toimii hallituksen jäsenenä myös Alimak Hek ja Kährs –yhtiöissä.

 • Beate Hamre Deck
  Beate Hamre Deck
  Hallituksen jäsen

  Beate Hamre Deck toimii Bane NOR SF:n henkilöstöpäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut Statoilin kansainvälisen kehitys- ja tuotanto-osaston henkilöstöpäällikkönä sekä samanaikaisesti myös Statoilin paikallisena edustajana Oslossa. Hamre Deck on ollut mukana myös energiakonserni BKK:n hallituksessa sekä jäsenenä Energi Norgen Työnantajapoliittisessa komiteassa. Aiempaa työkokemusta hänellä on myös Statkraftilta, missä hän on työskennellyt sekä henkilöstö- että sisäisen tarkastuksen päällikkönä. Hänellä on myös useamman vuoden työkokemus tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö Arthur Andersenilta. Hamre Deck on suorittanut liiketalouteen erikoistuen ekonomistin tutkinnon Grenoblen yliopistossa Ranskassa. Samasta yliopistosta hänellä on myös Diplome d’Etudes Superieur Specialisee -diplomi.

 • Rikke Tobiasson Reinemo
  Rikke Tobiasson Reinemo
  Hallituksen jäsen

  Rikke Tobiasson Reinemo johtaa omaa sijoitusyhtiötä. Hän toimii myös Mestergruppen AS:n hallituksen puheenjohtajana ja Argentum Asset Mangement AS:n hallituksen jäsenenä. Tobiasson Reinemo on toiminut myös Enoro Holding AS:n, Stamina Group AS:n, Gothia Financial Group AS:n, Norsk Jernbanedrift AS:n sekä Pronova BioPharma ASAn hallituksissa jäsenenä. Hän on aiemmin toiminut myös osakkaana Herkules Capitalissa sekä työskennellyt konsulttiyhtiö McKinseyssä. Tobiasson Reinemo on suorittanut liiketalouden ekonomistin tutkinnon BI Sanvikan kauppakorkeakoulussa.

 • Eli Skrövset
  Eli Skrövset
  Hallituksen jäsen

  Eli Skrövset toimii talouspäällikkönä ja johtaa tukitoimintoja Eksportkreditt Norge AS:ssa. Skrövset on Avinorin ja E-CO Energi AS:n hallitusten jäsen, lisäksi hän on aikaisemmin toiminut mm. Statkraftin, Evry ASAn, energiakonserni BKK:n, Skagerak Energi AS:n ja SN Power AS:n hallitusten jäsenenä. Hän on työskennellyt myös Statkraftilla talouspäällikkönä sekä konsernin talous- ja finanssipäällikkönä. Skrövsetillä on diplomiekonomin tutkinto Norjan kauppakorkeakoulusta (NHH).

 • Petter Darin
  Petter Darin
  Hallituksen jäsen

  Petter Darin on sijoitusneuvonnan ammattilainen ja työskentelee Triton Advisersilla Ruotsissa. Darin on aikaisemmin työskennellyt mm. USB:llä Lontoossa. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Tukholman kauppakorkeakoulusta.

 • Mats Jönsson
  Mats Jönsson
  Hallituksen jäsen

  Mats Jönsson on Coor Service Managementin entinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Ennen siirtymistään Coorille (vuonna 1998), Jönsson toimi johtotehtävissä Skanska-konsernissa. Jönsson on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri ja hän on valmistunut Tukholman Kuninkaallisesta Teknisestä korkeakoulusta. Hän toimii tällä hetkellä myös Logentin hallituksen puheenjohtajana sekä MT Højgaard ja Coor Service Management –yhtiöiden hallituksen jäsenenä.

 • Roger André Hansen
  Roger André Hansen
  Hallituksen jäsen, työntekijöiden edustaja

  Roger André Hansen on Infratekin konsernin luottamushenkilö. Hansen on ollut Hafslund-konsernin luottamushenkilö vuodesta 1993. Hän oli työntekijöiden edustajana Hafslund ASA:n hallituksessa joulukuusta 2006 joulukuuhun 2007. Hansen toimi syyskuusta 2005 marraskuuhun 2007 EL & IT Forbundetin pääluottamushenkilönä Hafslund ASA:ssa ja joulukuusta 2007 lähtien Infratek ASA:ssa. Hansen on koulutukseltaan energia-asentaja, ja hänet palkattiin harjoittelijaksi Oslo Lysverkeriin vuonna 1981.

 • Nils-Ivar Larsen
  Nils-Ivar Larsen
  Hallituksen jäsen, työntekijöiden edustaja

  Nils-Ivar Larsen toimii Infratekissä projektiassistenttina ja paikallisen energia-alan ammattiyhdistyksen alue-edustajana. Larsen on toiminut luottamushenkilönä vuodesta 1982 lähtien. Hän on toiminut henkilöstön edustajana mm. seuraavissa yhtiöiden rakennemuutoksissa: Oslo Lysverker muutos Oslo Energiksi, Vilken, Hafslund Contracting ja Infratek. Larsen on koulutukseltaan sähköasentaja ja hänet palkattiin harjoittelijaksi Oslo Lysverkeriin vuonna 1978.

 • Olle Strömberg
  Olle Strömberg
  Hallituksen jäsen, työntekijöiden edustaja

  Olle Strömberg on ollut ammattiliito SEF:n luottamushenkilö vuodesta 1992 sekä konsernin jäsen kesäkuusta 2012 lähtien. Strömberg työskentelee linja-asentajana Infratek Sverige AB:ssä. Hän on työskennellyt alalla vuodesta 1992 ja ollut mukana useissa yhtiön rakennemuutoksissa, jotka alkoivat Skandinaviska Elnätistä ja sen jälkeen seurasivat Gullspångs Kraft, Birka Service, Fortum Service ja nykyisin Infratek. Hän on koulutukseltaan asennusteknikko.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...