Tietoa meistä

Infratek on Pohjoismaiden johtava kriittisen infrastruktuurin rakentamis- ja ylläpitotyön kokonaistoimittaja, jolla on noin 1 350 työntekijää ja useita toimistoja Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Pääkonttori sijaitsee Oslossa.

Infratekin tehtävä on yhteiskunnallisesti tärkeä, koska sen vastuulla on perusinfrastruktuurin toiminta. Pohjoismaissa arviolta yli kaksi miljoonaa ihmistä on riippuvaisia työstä, jota teemme asiakkaillemme joka päivä. Toimitamme monia eri palveluita sähkönjakelun, rautatiejärjestelmien kuituverkon ja valaistuksen aloilla.

Infratek on keskittynyt ammattilaismarkkinoihin ja asiakkaanamme on paljon suuria julkisen ja yksityisen sektorin yrityksiä. Visiomme mukaisesti olemme asettaneet tavoitteeksemme sekä orgaanisen että rakenteellisen kasvun Pohjoismaiden markkinoilla.

Pohjoismaissa on tulevina vuosina huomattava tarve pitää kunnossa ja laajentaa infrastruktuuria. Sähkön, kuituverkot, uudet energiamuodot ja julkisen tietoliikenteen kattavaan kriittiseen infrastruktuuriin on suunnitteilla suuria investointeja. Kriittisen infrastruktuurin rakentamisen ja ylläpidon kasvu edellyttää entistä suurempia ja tehokkaampia toimittajia, ja me aiomme olla mukana tässä kehityksessä.

Pohjolan Werkonrakennus Oy

Pohjolan Werkonrakennus Oy on ollut osa Infratek konsernia 8.1.2016 lähtien. Pohjolan Werkonrakennus Oy on erikoistunut sähkö- ja tietoliikenneverkkojen sekä tie-, katu-, liikennevalojen että kiinteistömuuntamoiden ja -kojeistojen suunnitteluun, rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon. Tarjoamme yllä olevia palveluita verkkoyhtiöille, sähkö- ja teleyrityksille, kaupungeille, kunnille, ELY -keskuksille, teollisuudelle sekä talo- ja maanrakennusprojekteihin.

Palveluihimme sisältyy tarvittava suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapitotyöt sekä tarvittaessa materiaalien ja aliurakointitöiden hankinta.

Vahvuutemme on projektien hallinnointi, monitaitoinen osaava henkilöstö, joustavat toimintatavat, osaavat yhteistyökumppanit sekä tehokkaat tuotantoprosessit. Kehitämme toiminnallamme rakentamiseen ja kunnossapitoon uusia asiakaslähtöisiä palveluja ja tuotteita yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arvomme - Innovatiivisuus, Dynaamisuus ja Luotettavuus - ovat mukanamme kaikessa toiminnassa.

Pohjolan Werkonrakennus on laatuun panostava ja tehokas toimialamme palveluntuottaja. Pyrimme rakentamis- ja huoltotöissä eri menetelmien (jännitetöiden ja korvaavien sähkön syöttöjärjestelmien) käyttöön tavoitteena sähkönjakelukeskeytysten määrän vähentäminen. Pohjolan Werkonrakennus Oy:llä on ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 sertifioitu toimintajärjestelmä.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...