Bjørn Frogner eroaa toimitusjohtajan toimesta

Bjørn Frogner eroaa Infratek ASAn toimitusjohtajan toimesta.

Frogner lopettaa toimitusjohtajana 25. lokakuuta. Hallitus on päättänyt nimittää ko. toimeen toistaiseksi Lars Bangenin. Hän toimii tällä hetkellä Infratekin Local Infrastructure -liiketoimintayksikön johtajana. Hallitus ryhtyy välittömästi etsimään uutta toimitusjohtajaa.

Bjørn Frogner oli vuonna 2001 mukana perustamassa konsernia ja hän on toiminut toimitusjohtajana Infratekin perustamisesta lähtien, kun Infratek eriytettiin Hafslundista ja listauduimme Oslon pörssiin vuonna 2007.

"Eri vaiheet vaativat erilaisia ​​profiileja. Infratekin uuden pääomistajan myötä on luonnollista, että muut ottavat nyt vastuun ja johtavat liiketoimintaa kohti uutta vaihetta. Olen nauttinut työstäni yhtiössä ja arvostan sitä, että sain työskennellä monien lahjakkaiden kollegojen kanssa", Bjørn Frogner sanoo.

"Hallitus haluaa kiittää Bjørn Frogneria hänen merkittävästä työstään Infratekissä. Hän oli keskeisessä roolissa Infratek-konsernia perustettaessa, kun eriydyimme Hafslundista ja kirjauduimme pörssiin v. 2007. Hän oli mukana kun Infratek osti osan Ruotsin ja Suomen Fortumin toiminnoista v. 2009 ja laajeni Pohjoismaiseksi konserniksi. Hän oli myös kehittämässä Infratekiä Pohjoismaiden markkinoiden johtavaksi kriittisten infrastruktuuripalveluiden tuottajaksi", sanoo hallituksen puheenjohtaja Mimi Berdal.


Lisätietoja antaa:
Mimi Berdal, hallituksen puheenjohtaja   puh. + 47 908 92 442

28/10/2013

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...