Fingridin elämäntyöpalkinto Tapio Honkaniemelle

Fingrid Oyj:n vuoden 2017 omaisuudenhallinnan päivässä palkittiin Infratek Finland Oy:n Tapio Honkaniemi Elämäntyöpalkinnolla.

Kuva Fingrid Oyj:n tiedoteesta: ​Vuo­den kun­nos­sa­pitäjä -pal­kin­non sai Pertti Räty Poh­jo­lan Lin­ja­huol­to Oy:stä. Tapio Honkaniemi In­fra­tek Finland Oy:stä pal­kit­tiin elämäntyöpal­kin­nol­la ja Vuo­den ra­ken­ta­ja -pal­kin­non sai Ari Stenroth El­tel Networks Oy:stä.

 

Fingrid Oyj palkitsee vuosittain ansioituneita palvelutoimittajien edustajia laadukkaasta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Vuoden 2016 elämäntyöpalkinnon sai Infratek Finland Oy:n Tapio Honkaniemi, joka on tehnyt pitkän työuran muuntajien parissa.

Perusteluina Tapion palkitsemiselle Fingrid esitti seuraavaa: Tapiolla on työkokemusta ja asiantuntemusta muuntajan kaikista elinkaaren vaiheista valmistuksesta purkuun. Hän on aina valmis ja halukas jakamaan asiantuntemustaan, vaikka kysymykset ja ongelmat eivät liittyisi hänen omaan käynnissä olevaan projektiinsa. Tapio on tärkeä asiantuntija Fingridille ja on useat kerrat ansiokkaalla toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan säästänyt miljoonia euroja Fingridin ja yhteiskunnan varoja. Valtavan tietotaidon lisäksi Tapio on suora ja välitön persoona, jonka kanssa on helppo tehdä töitä.

Aikaisemmin on vastaavassa tilaisuudessa palkittu Infratek Finland Oy:n Pekka Määttä Elämäntyöpalkinnolla (v. 2016), Marko Nauska ”Vuoden kunnossapitäjä 2014” –tittelillä ja Kari Likander ”Vuoden rakentaja 2011” –tittelillä.

Onnittelut yhtiön ja työkavereiden puolesta Tapiolle hienosti tehdystä työstä ja tämän myötä saadusta tunnustuksesta.

29/05/2017

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...