Helppo työsuhteen alku uusille työntekijöille

Infratek on käynnistänyt uuden perehdytysohjelman kaikille konsernin uusille työntekijöille. Ohjelman tavoitteena on varmistaa, että uudet työntekijät otetaan vastaan ammattimaisella ja yhdenmukaisella tavalla.

- Perehdytysohjelma alkaa kun työsopimus on allekirjoitettu ja sen suorittaminen kestää kuusi kuukautta. Perehdytysohjelman avulla konsernin kaikki uudet työntekijät saavat perustiedot kaikille Infratekin työntekijöille yhteisistä osa-alueista. Tämä kattaa muun muassa konsernin historian, vision ja arvot, ympäristö-, työturvallisuus- ja laatuperiaatteet, Gaian, tiedotuskanavat, eettiset ohjeet ja työaikakirjanpidon, kertoo Infratekin Training and Development –yksikön ryhmäpäälllikkö Margrete Posti Røed Martin.

Hän uskoo, että johdonmukainen peredytysohjelma on tärkeä apukeino uudelle työntekijälle hänen tutustuessaan työtehtäviin ja kollegoihin. Lisäksi ohjelmaan kuuluu seurantakeskustelut lähimmän esimiehen kanssa sekä oma tukihenkilö, jonka puoleen uusi työntekijä voi kääntyä kaikenlaisissa kysymyksissä.

Täältä löydät lyhyen videoesityksen asiaa koskien.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...