Infratek laajenee Tanskaan

Infratekin Security-liiketoimintayksikkö on ostanut 51 % tanskalaisen turvallisuusyritys Plahn Systems AS:n osakkeista. Sopimus sisältää myös option ostaa loput yhtiön osakkeista.

Plahn Systems on tuotesuojajärjestelmien markkinajohtaja Tanskassa ja se toimittaa järjestelmiä myös korkean turvatason kohteisiin. Tämä on strategisesti tärkeä askel Infratekin turvallisuusliiketoiminnassa, koska Tanska on tärkeä markkina-alue tuotesuoja- ja turvallisuusjärjestelmien osalta.

Kauppa on seuraava askel Infratekin Pohjoismaisessa strategiassa ja meillä on jo useita tanskalaisia asiakkuuksia Plahn Systemsin kanssa voimassa olleen yhteistyösopimuksen puitteissa.

Yhteistyömme Plahn Systemsin kanssa on viime vuosina tuottanut erittäin hyviä tuloksia, ja yhtiön asiantuntemus ja asiakasrakenne ovat houkuttelevia, lisäksi on vielä kasvumahdollisuus yhdessä. Tanskan markkinat ovat varsin hajanaiset ja se antaa Infratekille mahdollisuuden saavuttaa turvallisuuspalveluissa johtava markkina-asema.

Plahn Sytemsin perustivat vuonna 2001 Bjarne Plahn ja Christian Larsen, jotka siirtyvät kaupan myötä Infratekin palvelukseen. Yhtiössä on 15 työntekijää. Vuoden 2012 arvioitu liikevaihto oli noin 30 miljoonaa tanskan kruunua ja tulos yli kolme miljoonaa tanskan kruunua. Pääkonttori sijaitsee Fredriksværkissa, Tanskassa.
 

27/02/2013

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...