Infratek Security Finland Oy on myynyt turvallisuusliiketoimintansa Turvatiimi Oyj:lle

Tehty liiketoimintakauppa tukee Suomessa olemassa olevan turvallisuusliiketoiminnan kasvua osana yhtä Suomen johtavista turvallisuusalan yrityksistä. Tehdyllä kaupalla Turvatiimi vahvistaa turvatekniikan osaamista sekä turvatekniikan tuotevalikoimaansa.

Infratek Security Finland Oy:n liikevaihto oli viimeisimmän vahvistetun tilinpäätöksen mukaan vuonna 2012 noin 1,14 miljoonaa euroa ja liiketulos tappiollinen. Nyt myydyn liiketoiminnan liikevaihdon arvioidaan kasvavan ja kannattavuuden parantuvan Turvatiimin asiakaskunnan tarjoamien liiketoimintamahdollisuuksien kautta. Infratek Security Finland Oy:n palveluksessa olevat kuusi henkilöä siirtyvät liiketoimintakaupassa vanhoina työntekijöinä Turvatiimin palvelukseen.

Liiketoimintakaupan myötä Turvatiimi pystyy tarjoamaan asiakkaille kameravalvonta-, rikosilmoitin-, kulunvalvonta-, työajanseuranta- ja tuotesuojausjärjestelmiä sekä niihin liittyviä tukitoimintoja. Turvatiimillä on myös jatkossa valmius tarjota asiakkailleen entistä laajempia turvatekniikan ja -palveluiden kokonaisratkaisuja sisältäen mm. tilannekartoituksen, järjestelmätoimituksen sekä käyttöpalvelun, huollon ja ylläpidon valtakunnallisesti. Turvatiimin kilpailukyky kokonaisturvallisuusratkaisuissa erityisesti vähittäiskaupan ja teollisuuden asiakassegmentissä paranee selvästi Infratek Security Finland Oy:n liiketoiminnan hankinnan kautta.

Infratek Security Finland Oy:n liiketoiminta liitetään yhtiön liiketoiminnan kehitysyksikköön ja liiketoiminta yhdistetään Turvatiimi Oyj:n 1.3.2014 alkaen. Infratek Security ja Turvatiimi Oyj ovat myös solmineet kaupallisen yhteistyösopimuksen.


Lisätietoja:

Jukka Hakola, toimitusjohtaja, Infratek Security Finland Oy, jukka.hakola@infratek.fi, puh 040 555 1125
Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Turvatiimi Oyj, juha.murtopuro@turvatiimi.fi, puh. 0207 363 201

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...