Infratekille menestystä Fingridin kunnossapidon tarjouskilpailussa

Infratek voitti Fingridin järjestämässä tarjouskilpailussa usean alueen kunnossapitosopimukset vuosille 2018-2020. Sopimukset allekirjoitettiin Fingridin toimitalolla Käpylässä 19.10.2017.

Fingrid Oyj järjesti viime kesän aikana tarjouskilpailut sekä sähköasemien että toisiojärjestelmien kunnossapidosta. Kilpailun tulos oli Infratekin kannalta erittäin positivinen.

Asemakunnossapidossa yhdelle toimittajalle oli tarjolla maksimissaan kolme ja toisiokunnossapidossa viisi erillistä aluetta sekä omana kokonaisuutenaan maanlaajuinen toisiojärjestelmien erikoiskunnossapito.

Aiemmin Infratekillä oli asemakunnossapidossa kaksi aluetta, Uusimaa ja Pohjois-Pohjanmaa. Nyt näiden alueiden lisäksi voitimme erittäin tiukassa kilpailussa myös Hämeen alueen. Toisiokunnossapidon osalta Fingrid tilaa kaikkien viiden alueen toisiokunnossapidon sekä toisiolaitteiden erikoiskunnossapidon Infratekiltä.

"Kaikkien työntekijöidemme ammattitaito ja hyvä palvelu palkittiin ja huomioitiin Fingridin toimesta uusien monivuotisten sopimusten muodossa, "sanoo toimitusjohtaja Veera Höglund.

Allekirjoitustilaisuuteen osallistuneet Fingridin ja Infratekin edustajat ohessa olevassa valokuvassa sopimusten allekirjoittamisen jälkeen.

23/10/2017

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...