Infratekin uusi HR-johto

Rita Bettina Fjerstad Ajer (keskellä), Linda Petterson (oikealla) ja Mari Appelgren (vasemmalla) on nimitetty HR-päälliköiksi Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. - Haluamme vahvistaa henkilöstöosastoa ja Infratekin organisatorista kehitystä sillä, että jokaisessa maassa on oma HR-päällikkö, kertoo konsernijohtaja Lars Bangen.

- Kaikilla kolmella on laaja kokemus HR-asioista ja he tulevat tiiminä hyvin täydentämään toisiaan. Vaikka heidät on nimitetty oman maansa HR-päälliköksi, panostamme Infratekissä tiiviiseen yhteistyöhön ja verkostoutumiseen, jolloin vahvistamme synergiaa ja ydinprosessien toteutumista. Asiantuntemuksen vaihto ja yhteistyö eri maiden välillä takaavat onnistumisen, sanoo Lars Bangen.

Rita Bettina Fjerstad Ajer aloitti Infratek Norjassa lokakuussa. Hänen vastuullaan on varmistaa, että HR-toiminnot tukevat liiketoimintastrategiaa. Rita on ensisijaisesti vastuussa siitä, että HR-organisaatio auttaa kehittämään ja parantamaan ydinprosessien toteutumista HR-asioiden osalta. Hän vastaa lisäksi siitä, että Infratek hyödyntää synergiaa koko organisaatiossa. Painopistealueita ovat päälliköiden ja työntekijöiden osaaminen.

Rita Bettina Fjerstad Ajer on toiminut aikaisemmin HR-johtajana NTE Holding AS:ssa (Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk), ohjelmistoyritys Tiedossa ja asianajotoimisto Steenstrup Stordrangessa. Rita on toiminut myös NTE Energi AS:n ja NTE Nett AS:n hallituksen jäsenenä.

Linda Petterson aloittaa Infratek Ruotsissa vuoden 2016 lopulla. Tällä hetkellä hän työskentelee NOKASissa, jossa hän on ollut vuodesta 2008 lähtien. Viimeisimmät kolme vuotta Linda on toiminut HR-päällikkönä.

Infratek osti tammikuussa Pohjolan Werkonrakennus Oy:n (PWR) missä Mari Appelgren on toiminut HR-päällikkönä. Syyskuusta lähtien Mari on ollut vastuussa kaikista Suomen Infratekin HR-toiminnoista. Mari on työskennellyt PWR:llä vuodesta 2013 lähtien. Hän on aikaisemmin työskennellyt Accenturella ja Nokialla.

21/12/2016

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...