Kaksi uutta jäsentä Infratekin hallitukseen

Huhtikuun 25. päivänä 2017 pidetyssä yhtiökokouksessa valittiin Infratekin halitukseen kaksi uutta jäsentä; Beate Hamre Deck ja Rikke Tobiasson Reinemo.

​- Beatella ja Rikkellä on sellainen kokemus ja tausta, joista Infratek hyötyy suuresti. Olen erittäin tyytyväinen, että heidät on valittu hallituksen jäseniksi, sanoo puheenjohtaja Bård Mikkelsen.

Beate Hamre Deck toimii Bane NOR SF:n henkilöstöpäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut Statoilin kansainvälisen kehitys- ja tuotanto-osaston henkilöstöpäällikkönä sekä samanaikaisesti myös Statoilin paikallisena edustajana Oslossa. Hamre Deck on ollut mukana myös energiakonserni BKK:n hallituksessa sekä jäsenenä Energi Norgen Työnantajapoliittisessa komiteassa. Aiempaa työkokemusta hänellä on myös Statkraftilta, missä hän on työskennellyt sekä henkilöstö- että sisäisen tarkastuksen päällikkönä. Hänellä on myös useamman vuoden työkokemus tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö Arthur Andersenilta. Hamre Deck on suorittanut liiketalouteen erikoistuen ekonomistin tutkinnon Grenoblen yliopistossa Ranskassa. Samasta yliopistosta hänellä on myös Diplome d’Etudes Superieur Specialisee -diplomi.

Rikke Tobiasson Reinemo johtaa omaa sijoitusyhtiötä. Hän toimii myös Mestergruppen AS:n hallituksen puheenjohtajana ja Argentum Asset Mangement AS:n hallituksen jäsenenä. Tobiasson Reinemo on toiminut myös Enoro Holding AS:n, Stamina Group AS:n, Gothia Financial Group AS:n, Norsk Jernbanedrift AS:n sekä Pronova BioPharma ASAn hallituksissa jäsenenä. Hän on aiemmin toiminut myös osakkaana Herkules Capitalissa sekä työskennellyt konsulttiyhtiö McKinseyssä. Tobiasson Reinemo on suorittanut liiketalouden ekonomistin tutkinnon BI Sanvikan kauppakorkeakoulussa.

Samanaikaisesti kun Hamre Deck ja Tobiasson Reinemo valittiin mukaan hallitukseen, oli hallituksesta erovuorossa Lars-Ove Håkansson.

10/05/2017

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...