Konsernissa uusi Viestintä- ja yhteiskuntavastuu (CSR) päällikkö

Jörgen Thaule toimii 1.3.2017 alkaen Infratek-konsernin Viestintä- ja CRS-päällikkönä. CSR, Corporate Social Responsibility, tarkoittaa yhteiskuntavastuullisen toiminnan liittämistä yrityksen päivittäiseen liiketoimintaan.

- Tämä on uusi tehtävä konsernissa. Haluamme vahvistaa näkyvyyttämme markkinoilla ja yhteiskunnassa niin Norjassa, Ruotsissa kuin Suomessa. Yhteiskuntavastuuseen keskittyminen tulee jatkuvasti tärkeämmäksi. Jörgenillä on vankka ammatillinen tausta ja hän tulee olemaan tärkeä apu konsernin kehittämisessä, sanoo konsernijohtaja Lars Bangen.

Jörgen Thaulella on kokonaisvastuu konsernin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, konsernin yhteiskuntavastuupolitiikasta sekä brändin rakentamisesta ja ylläpidosta. Jörgen Thaule on toiminut aikaisemmin viestintä- ja CRS-päällikkönä Telenor Broadcast Holdingissa, tiedotusjohtajana Canal Digitalilla sekä tiedotuspäällikkönä Norges Televisionissa, missä hän vastasi kansallisesta PR- ja tiedotuskampanjasta Norjan siirtyessä analogisesta digitaaliseen lähettämiseen. Jörgen Thaulella on pitkä kokemus myös lehdistötyöstä mm. VG:ltä (norjalainen lehti), missä hän on toiminut päätoimittajana ja toimittajana. Hänellä on loppututkinto Norjan journalistikorkeakoulusta.

- Infratekillä on tärkeä rooli nykyaikaisessa pohjoismaisessa yhteiskunnassa. Yhtiöllä on vahva asema ja haluamme edelleen kasvaa ja kehittyä. Se on mielenkiintoinen matka, jolla haluan olla mukana, sanoo Jörgen Thaule.

Jörgen Thaule aloitti Viestintä- ja CRS-päällikkönä 1. maaliskuuta ja hän raportoi suoraan konsernijohtaja Lars Bangenille.

16/03/2017

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...