Pohjolan Werkonrakennus Oy jatkaa yhteistyötä Elenian kanssa

Solmitun sopimuksen mukaisesti PWR jatkaa palvelutyösopimusta Elenian kanssa. Sopimusaika optioineen on 7 vuotta ja vuosittainen arvo n. 10 M€.

Sopimus sisältää alueet Pattijoella, Oulaisissa, Haapajärvellä, Jämsässä ja Nokialla, joka uudessa sopimuksessa pitää sisällään myös Ylöjärven alueen. Uudessa sopimuksessa Kangasalan alue vaihtuu Oriveden alueeseen.

”Tämä on seurausta PWR:n organisaation erinomaisesta työstä ja korostaa PWR:n työntekijöiden osaamista. Se on myös osoitus PWR:n kyvystä vahvistaa Infratekin Suomen liiketoimintoja. Puitesopimuksen uusiminen on monien vuosien kovan työn tulos.” sanoo Suomen liiketoimintojen divisioonan päällikkö Veera Höglund. PWR on ollut osa Infratek konsernia tammikuusta 2016 lähtien.

”Olemme saavuttaneet asiakkaan luottamuksen pitkäjänteisellä prosessien kehittämisellä ja laadukkaalla työllä. Olemme ylpeitä ammattitaitoisesta henkilöstöstämme. On erittäin tärkeää, että tulemme jatkamaan prosessiemme kehitystä myös tulevaisuudessa pitääksemme kilpailukykymme myös jatkossa hyvällä tasolla.” sanoo Antero Vehkala, PWR:n toimitusjohtaja.

Kuvassa (alkaen vasemmalta) toimitusjohtajat Antero Vehkala, PWR ja Tapani Liuhala, Elenia.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...