Stadium ja Infratek Security tekivät pohjoismaat kattavan sopimuksen

Kaikkiin Stadium-liikkeisiin Infratekin tuotesuojaus ja kameravalvonta.

Estääkseen hävikkiä ja parantaakseen liiketoimintansa tuottavuutta turvajärjestelyin Stadium-urheiluvälineketju on tehnyt laajan toimitussopimuksen Infratek Securityn kanssa. Sopimus kattaa kaikki ketjun liikkeet Pohjosmaissa ja Infratek toimittaa niihin sekä tuotesuojajärjestelmän että keskitetyn kameravalvonnan.

Stadium on Pohjoismaiden suurin urheiluvälineliikeketju yli 140 myymälällään Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Näissä liikkeissä on jo usean vuoden ajan ollut käytössä Infratek Securityn toimittama tuotesuojajärjestelmä eli erilaiset tuotteisiin kiinnitettävät hälytyslaitteet. Nyt Infratek toimittaa myös kameravalvonnan kaikkiin myymälöihin.

– Valitsimme Infratekin kameravalvonnan yhteistyökumppaniksi, koska olemme usean vuoden ajan saaneet yritykseltä ensiluokkaista asiakaspalvelua tuotesuojauksessa. Infratek on osoittanut haluavansa rakentaa pitkäaikaisia suhteita ja kehittää uusiakin ideoita tavoitteena asiakkaalle kustannustehokkaat ratkaisut, sanoo Stadium-konsernin turvallisuusjohtaja Patrik Lundgren.

Infratekin laajan verkoston ansiosta Stadiumin oli helppo tehdä koko pohjoismaiden alueen kattava sopimus.

– Infratekille tämä yli maiden rajojen ja läheisessä yhteistyössä Stadiumin kanssa toteutettava projekti on hieno referenssi. Stadiumin turvallisuusajattelu on hyvin edistyksellistä ja yhtiö pyrkii aina olemaan aktiivinen ja suojautumaan hävikiltä, sanoo Infratek Security Finlandin toimitusjohtaja Jukka Hakola.

Stadiumille toimitettava kameravalvontaratkaisu perustuu suomalaisen Mirasysin Carbon-tuotteeseen. Sen ylivoimatekijä on keskitetty valvonta, jolla voidaan etäseurata kameroiden toimintaa kussakin toimipaikassa. Suomessa myymälöitä on yhdellätoista paikkakunnalla.

 

Lisätietoja:

Infratek Security Finland Oy, toimitusjohtaja Jukka Hakola, puh: 040 555 1125

20/08/2013

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...