Infratek rakentaa latausasemia Teslalle

Syyskuun alussa Tesla avasi kuusi sähköauton latauspisteasemaa Norjassa. Infratek on työskennellyt intensiivisesti koko kesän rakentaen latausasemia, jotta Teslan omistavat pääsisivät matkustamaan Etelä-Norjassa suurimpien kaupunkien välillä.

Infratek sai tämän arvostetun projektin tultuaan sähköautojen latauslaitteiden johtavaksi toimittajaksi Norjassa.

"Olemme tehneet kovasti töitä suoriutuaksemme projektista ja osaava henkilöstömme on viime kuukausien aikana tehnyt todella erinomaista työtä. Olemme rakentaneet Teslalle latauspisteasemat Dombåsiin, Lillehammeriin, Aurlandiin, Lyngdaliin, Goliin ja Brokelandsheiaan," sanoo Infratekin projektipäällikkö Thomas Moen. 

Latausasemat ovat tärkeä osa kansallista laturi-infrastruktuuria, kun Teslan autoja käytetään yhä enemmän Norjan teillä.

"Infratek on tehnyt upeaa työtä rakentaessaan nämä lautauspisteasemat näin lyhyessä ajassa, sanoo Tesla Motors Scandinavian viestintäpäällikkö Esben Pedersen.

Parin viime vuoden aikana Infratek on toteuttanut useita vastaavia hankkeita. Ensimmäinen niistä oli "Ishavsveien". Projektissa rakennettiin pikalaturiasema Oslon ja Ruotsin rajan tuntumassa sijaitsevan Svinesundin välille sekä Oslon ja Kristiansandin välille (Grønn Kontakt). Infratek on myös suurin sähköautojen kotilatauspisteiden toimittaja Nissan autoliikkeille Norjassa.

"Meidän etumme on, että meillä on pitkäaikainen kokemus sähköinfrastruktuurista ja samanaikaisesti tarjoamme teknisiä turvaratkaisuja. Näin voimme tarjota asiakkaillemme avaimet käteen –hankkeita ja samalla luoda synergiaa eri liiketoiminta-alueillamme," sanoo Roar Haaland Johansen, liiketoiminnan kehittäjä Infratekiltä. 

Lisätietoja antavat:

Thomas Moen, projektipäällikkö                            + 47 904 17 199
Roar Haaland Johansen, liiketoiminnan kehittäjä    + 47 906 36 095
Espen Mathisen, viestintäpäällikkö                        + 47 950 44 789

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...