Uusi laatu- ja kehityspäällikkö

Inge Alme on palkattu Infratekin laatu- ja kehityspäälliköksi.

Inge Alme tulee avustamaan konsernijohtaja Lars Bangenia hänen pyrkimyksissään kehittää, toteuttaa ja käydä läpi valikoituja strategisia hankkeita Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.  Ingellä on lisäksi kokonaisvastuu laadunhallinnasta, ISO-sertifioinnista, Infratekin ydinprosesseista, HSE-asioista sekä jossain määrin kehitystyössä koskien johtamiskysymyksiä, ostoja ja tuottavuutta.

- Ingen taustan vuoksi, hän on täydellinen valinta tähän tehtävään. Hänellä tulee olemaan tärkeä rooli konsernissa ja kehitystyössämme. Hänellä on laaja kokemus uusien prosessien käyttöönotossa, kuten esim. yrityksen ammatillisen verkoston perustamisesta kansainvälisessä yrityksessä sekä maailmanlaajuisen myyntiorganisaation avainasiakasprosesseissa, sanoo Lars Bangen.

Inge Alme on opiskellut teollista taloutta Norjan teknis-luonnontieteellisessä yliopistossa Trondheimissa ja erikoistunut HSE-johtamiseen ja riskianalyyseihin. Aiemmin Inge työskenteli yrityksessä Lloyd’s Register, missä hänellä on viime vuosina ollut useita tärkeitä tehtäviä kuten konsultointitoiminnan tekninen päällikkö sekä energiayksikön maailmanlaajuinen myyntipäällikkö. Hän on ollut myös tiiviisti mukana konsernin uuden strategian kehitys- ja toteutustyössä.

- Infratek on mielenkiintoinen pohjoismainen konserni ja se toimii aloilla, jotka ovat tärkeitä koko yhteiskunnalle. Se houkutteli, sanoo Inge Alme, joka on aikaisemmin toiminut myös HSEQ- ja laatuvastaavana suunnittelu-  ja rakennushankkeessa Uppsalassa (testirata) sekä Suncheonissa Etelä-Koreassa. Lisäksi hän on toiminut Oslon metroprojektin turvallisuusvastaavana ja ollut mukana Bergenin raitiotieprojektissa.

Infrarekin uusi laatu- ja kehityspäällikkö on olut mukana tekemässä erilaisia riskianalyysi – ja turvallisuusselvityksiä mm. seuraavilla asiakkailla: Vattenfall, Statoil, Jernbaneverket, Trafikverket, Aker Solutions ja Fortum. Lisäksi hän on osallistunut NSB:n ja Eka Chemicalsin sisäisiin onnettomuustutkimuksiin.

Inge Alme aloitti Infratekillä 1. kesäkuuta.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...